IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Opvækst og psykisk udvikling

Opvækst og psykisk udvikling

Opvækst og psykologisk udvikling er en solid og opdateret indføring i udviklingspsykologiske teorier og perspektiver. Det er en grundbog til studerende på pædagoguddannelsen, som er skrevet ud fra et perspektiv, der i lige så høj grad gør den anvendelig på l-ae-reruddannelsen og andre videregående uddannelser.

Bogen er en inspirerende og lærerig indføring i centrale psykologiske teorier, modeller og begreber, som giver faglig indsigt i børn og unges opvækst og psykiske udvikling. Ligeledes er den et godt fundament til at forstå og analysere det, vi konkret oplever i arbejdet med børn og unge.

Vi møder klassisk psykoanalyse, nyere psykoanalytiske perspektiver, tilknytningsteori, Daniel N. Sterns, Piagets og Vygotskijs udviklingsmodeller, nyere kulturpsykologiske retninger, familiesystemteori og adfærdsanalyse.

Det er en teoretisk bog med en tæt kobling til praksis. To børn, Anton og Aisha, indgår med hver deres baggrund i bogen som illustration af de forskellige teorier og perspektiver. Det er med til at understrege den værdi, der er i at have psykologisk viden om børns udvikling, når vi skal forstå det enkelte barn, og samtidig får vi indsigt i, hvordan det, vi ser, afhænger af den teoretisk forståelse, vi tager udgangspunkt i.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
384 sider
Udg. dato:
15. aug. 2009

ISBN:
9788750040897
Fag: Psykologi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms