IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Pædagogers arbejde med sprog og billeder

Pædagogers arbejde med sprog og billeder

Pædagogers arbejde med sprog og billeder er en bog til pædagoger og pædagogstuderende. Bogen kan bruges i relation til mange kompetencemål og videns- og færdighedsmål i den nye bekendtgørelse til pædagoguddannelsen.

Pædagogers arbejde med sprog og billeder formidler blandt andet viden om og metoder til at understøtte børns og brugeres forståelse og dannelse af sprog og billeder – herunder også film. Bogen handler også om, hvordan pædagoger bruger sprog og billeder, når de iagttager, dokumenterer og skriftliggør deres arbejde. Og den formidler viden om, hvordan pædagoger kommunikerer inkluderende under hensyn til børn og brugeres kulturelle baggrund – eller en anderledes måde at opleve verden på, hvis borgeren har nedsat psykisk funktionsevne.

Pædagogers arbejde med sprog og billeder er en moderne bog, der bidrager med forskningsbaseret viden til pædagoger og pædagogstuderende. Forfatterne analyserer aktuelle eksempler på det pædagogiske arbejde, og reflekterer over, hvad der fører til det gode liv for børn og brugere.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
280 sider
Udg. dato:
11. nov. 2011

ISBN:
9788750042044
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms