IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Pædagogers arbejde med sprog og billeder

Pædagogers arbejde med sprog og billeder

Pædagogers arbejde med sprog og billeder er en bog til pædagoger og pædagogstuderende. Bogen kan bruges i relation til mange kompetencemål og videns- og færdighedsmål i den nye bekendtgørelse til pædagoguddannelsen.

Pædagogers arbejde med sprog og billeder formidler blandt andet viden om og metoder til at understøtte børns og brugeres forståelse og dannelse af sprog og billeder – herunder også film. Bogen handler også om, hvordan pædagoger bruger sprog og billeder, når de iagttager, dokumenterer og skriftliggør deres arbejde. Og den formidler viden om, hvordan pædagoger kommunikerer inkluderende under hensyn til børn og brugeres kulturelle baggrund – eller en anderledes måde at opleve verden på, hvis borgeren har nedsat psykisk funktionsevne.

Pædagogers arbejde med sprog og billeder er en moderne bog, der bidrager med forskningsbaseret viden til pædagoger og pædagogstuderende. Forfatterne analyserer aktuelle eksempler på det pædagogiske arbejde, og reflekterer over, hvad der fører til det gode liv for børn og brugere.

Læs mere >

< Læs mindre

  http://www.dfi.dk/Nyheder/FILMupdate/2012/Marts/Naar-de-smaa-ser-film.aspx
  På lager
  280 sider
  Udg. dato:
  11. nov. 2011

  ISBN:
  9788750042044
  Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Feltgruppe