IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
256 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Pædagogisk takt

Pædagogisk takt

At vide hvad man skal gøre, når man ikke ved, hvad man skal gøre

Pædagogisk takt beskriver, hvordan den pædagogiske relation mellem barnet og den voksne besidder en improvisatorisk og etisk karakter. Underviseres, pædagogers og forældres daglige virke er betinget af en sensitiv indsigtsfuldhed, aktiv tænksomhed og en kreativ evne til at agere omsorgsfuldt og passende i øjeblikkets umiddelbarhed.

Den internationalt anerkendte forsker og fænomenolog Max van Manen udfolder taktbegrebet som en intuitiv og sanseligt funderet fornemmelse for det pædagogiske øjeblik og en åbenhed for barnets perspektiv i den pædagogiske relation. Han viser gennem genkendelige eksempler, hvordan undervisning drives af en pædagogikkens fænomenologi, og beskriver, hvordan pædagogiske handlinger har latente effekter, som vil påvirke børn gennem livet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
250 sider
Udg. dato:
30. jun. 2022

ISBN:
9788750057871
Forlag: Akademisk Redaktør: Karen Lise Søndergaard Brandt
320 , 00 kr.
256 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10