IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
204 , 80 kr.
256 , 00 kr.
Pædagogisk takt, i-bog

Pædagogisk takt, i-bog

Pædagogisk takt beskriver, hvordan den pædagogiske relation mellem barnet og den voksne besidder en improvisatorisk og etisk karakter. Underviseres, pædagogers og forældres daglige virke er betinget af en sensitiv indsigtsfuldhed, aktiv tænksomhed og en kreativ evne til at agere omsorgsfuldt og passende i øjeblikkets umiddelbarhed.

Den internationalt anerkendte forsker og fænomenolog Max van Manen udfolder taktbegrebet som en intuitiv og sanseligt funderet fornemmelse for det pædagogiske øjeblik og en åbenhed for barnets perspektiv i den pædagogiske relation. Han viser gennem genkendelige eksempler, hvordan undervisning drives af en pædagogikkens fænomenologi, og beskriver, hvordan pædagogiske handlinger har latente effekter, som vil påvirke børn gennem livet.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
260 sider
Udg. dato:
30. jun. 2022

ISBN:
9788750062790
Forlag: Akademisk Redaktør: Karen Lise Søndergaard Brandt
256 , 00 kr.
204 , 80 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10