IndlæserVent venligst…
Indlæser
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Pilot for dit barn - En guide til forældre

Pilot for dit barn - En guide til forældre

Pilot for dit barn handler om, hvordan de voksne skal tage styringen i familiens liv. Ulla Dyrløv bruger piloten, som en figur for den rolle, forældrene skal tage i børnenes liv. De skal som piloten tage styringen og vise, hvor de vil hen. De skal være tydelige i deres sprog og signaler og under `uvejr' - fx som flytning, skilsmisse eller sorg - skal de planlægge så meget som muligt og styre familien sikkert gennem turbulensen.

Læs mere >

< Læs mindre

  Helt up-to-date bog, hvor teksten vidner om en fast forankring i både det psykologfaglige, men også i hvordan den virkelige verden ser ud.
  AKT-bladet
  Ikke på lager
  168 sider
  Udg. dato:
  02. apr. 2014

  ISBN:
  9788711341766
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   En fin bog for forældre til børn i alle aldre, og den passer fint på forældrehylden.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Helt up-to-date bog, hvor teksten vidner om en fast forankring i både det psykologfaglige, men også i hvordan den virkelige verden ser ud. Dette er en bog skrevet til forældre, men lærere kan også få meget ud af at læse den. Man kan som lærer bevidst eller ubevidst glemme at der også foregår en kamp derude i familierne. Bogen er skrevet i et godt "forældresprog" med mange kloge iagttagelser. De enkelte kapithar har mange gode underpunkter.
    AKT-bladet
    Feltgruppe

    Downloads