IndlæserVent venligst…
Indlæser
279 , 20 kr.
349 , 00 kr.
Praksisfilosofi

Praksisfilosofi

Praksisfilosofi – faglig refleksion på tværs af professioner er en bog om, hvordan man med udgangspunkt i arbejdssituationer fra dagligdagen kan løfte den faglige snak og skabe ny udvikling.

Et af Carsten Pedersens budskaber er, at problemfyldte arbejdssituati-oner er guld værd, fordi de er porten til nytænkning – også på tværs af professioner.

Praksisfilosofi - faglig refleksion på tværs af professioner går tæt på, hvordan filosofi kan bruges i praksis, og giver eksempler fra den hverdag, der bl.a. møder mange pædagoger, lærere, læger, sygeplejer og hjemmehjælpere, når de i deres daglige arbejde yder omsorg og pleje for andre.

Bogen har et omfattende indeks og en grundig litteraturhenvisning. Den kan læses på tværs af undervisningsfag og er også egnet i det tværprofessionelle element, som er en integreret del af alle professionsbacheloruddannelser.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
412 sider
Udg. dato:
26. sep. 2011

ISBN:
9788750042020
Fag: Pædagogisk litteratur Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
349 , 00 kr.
279 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    En af nøglerne i bogen er filosoffen Wittgensteins tanker om, at begrebers mening er deres brug, og den deraf følgende forestilling om dagligsprogets betydning for og placering i forhold til en professions faglige begreber og den deraf følgende praksis.
    Feltgruppe