IndlæserVent venligst…
Indlæser
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Praktisk filosofi med børn

Praktisk filosofi med børn

Praktisk filosofi kan med ganske enkle midler blive en del af hverdagen i de fleste skoler og børnehaver – til glæde for både børn og voksne. Det handler kort fortalt om, at vi gennem nysgerrige samtaler hjælper børnene til, at tænke over, hvem de er, hvad de har mulighed for at vide, og hvordan de bør handle.

Praktisk filosofi med børn er en pædagogisk metode, hvor vi sammen med børnene gennemfører grundige undersøgelser af de væsentlige temaer i livet – som fx viden, venskab, kærlighed, retfærdighed, ansvar m.v.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
136 sider
Udg. dato:
28. aug. 2013

ISBN:
9788711378991
Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  Jeg tror aldrig at jeg har kaldt en bog "lækker". Det er denne bog. Den typografiske opsætning og emneinddelingen i bogen gør, at man føler sig inddraget og bogen kommer til at virke vedkommende. Og ikke at forglemme bogens faglige indhold. Her er en forfatter der ved hvad han skriver om både i teorien og i praksis. Man kommer i den grad til at reflektere over sin lærerrolle. Bogen giver inspiration i hverdagen og en anden måde at snakke med og til eleverne.
  AKT-bladet
  Feltgruppe
   Synes du, at det er spændende med de krøllede tanker, børn ofte udtrykker? Så er "Praktisk filosofi med børn" bestemt en bog for dig. Hele vejen igennem tages man trygt i hånden, og bogen giver en god grobund og mange konkrete eksempler og bud på spørgsmål til at starte filosofiske samtaler op i ens egne klasser. Jeg er fan!
   Feltgruppe