IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Praktisk filosofi med børn

Praktisk filosofi med børn

Praktisk filosofi kan med ganske enkle midler blive en del af hverdagen i de fleste skoler og børnehaver – til glæde for både børn og voksne. Det handler kort fortalt om, at vi gennem nysgerrige samtaler hjælper børnene til, at tænke over, hvem de er, hvad de har mulighed for at vide, og hvordan de bør handle.

Praktisk filosofi med børn er en pædagogisk metode, hvor vi sammen med børnene gennemfører grundige undersøgelser af de væsentlige temaer i livet – som fx viden, venskab, kærlighed, retfærdighed, ansvar m.v.

Læs mere >

< Læs mindre

  Synes du, at det er spændende med de krøllede tanker, børn ofte udtrykker? Så er "Praktisk filosofi med børn" bestemt en bog for dig.
  Ikke på lager
  136 sider
  Udg. dato:
  28. aug. 2013

  ISBN:
  9788711378991
  Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
  269 , 00 kr.
  215 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Jeg tror aldrig at jeg har kaldt en bog "lækker". Det er denne bog. Den typografiske opsætning og emneinddelingen i bogen gør, at man føler sig inddraget og bogen kommer til at virke vedkommende. Og ikke at forglemme bogens faglige indhold. Her er en forfatter der ved hvad han skriver om både i teorien og i praksis. Man kommer i den grad til at reflektere over sin lærerrolle. Bogen giver inspiration i hverdagen og en anden måde at snakke med og til eleverne.
   AKT-bladet
   Feltgruppe
    Synes du, at det er spændende med de krøllede tanker, børn ofte udtrykker? Så er "Praktisk filosofi med børn" bestemt en bog for dig. Hele vejen igennem tages man trygt i hånden, og bogen giver en god grobund og mange konkrete eksempler og bud på spørgsmål til at starte filosofiske samtaler op i ens egne klasser. Jeg er fan!
    Feltgruppe