IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 20 kr.
349 , 00 kr.
Procespsykologi. Facilitering af øvelser i grupper og teams

Procespsykologi. Facilitering af øvelser i grupper og teams

Denne bog handler om undervisning. Ikke traditionel ’talen fra tavle-undervisning’, men derimod hvordan man skaber læring gennem øvelser. Bogen præsenterer en metode, som bringer konkrete øvelser og aktiviteter ind i kursuslokalet. Hele ideen er at skabe en procesorienteret læreproces, hvor pointen erkendes gennem praktiske øvelser, som efterfølgende udfoldes teoretisk.

Øvelserne favner bredt fra grupperoller og gruppestrukturer til kommunikation og eksklusion, fra samarbejde og konkurrence til normativitetskontrol og gruppebeslutninger samt virtuel ledelse og lean-baseret udvikling af processer. Øvelserne er særlig interessante for konsulenter og undervisere, der beskæftiger sig med organisation og ledelse, og som ønsker metoder til at gøre deres undervisning mere øvelsesorienteret.

Læs mere >

< Læs mindre

Teksten til øvelserne omfatter både instruktion, guide til igangsætter og forfatterens løbende overvejelser over præstationen af stoffet. Ja, og så spænder indholdet usædvanlig vidt, idet der både er pædagogisk lav-praktisk stof og faglig relevant konsulentperspektivering til alle øvelser.
Uddannelsesbladet
På lager
264 sider
Udg. dato:
18. mar. 2014

ISBN:
9788750043195
Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
349 , 00 kr.
279 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Teksten til øvelserne omfatter både instruktion, guide til igangsætter og forfatterens løbende overvejelser over præstationen af stoffet. Ja, og så spænder indholdet usædvanlig vidt, idet der både er pædagogisk lav-praktisk stof og faglig relevant konsulentperspektivering til alle øvelser. Allerbedste anbefaling til inspiration og praktisk anvendelse for alle, for hvem god, kontaktfuld gruppeliv betyder noget.
Uddannelsesbladet
Feltgruppe
  Anmelderpanelet er røget ‘i hegnet’ og må begejstret og i kor udbryde: vi ææælsker forsiden på denne bog med de stolte kvindelige gymnaster, og vi ææælsker Thomas Duus Henriksen. Duus bog er anbefalelsesværdig læsning og bør læses af enhver underviser på diplom og masteruddannelser, hvor gruppevejledning indgår som element. bogen tilbyder nemlig underviseren i gruppeprocesser nogle meget konkrete øvelser, som giver deltagerne mulighed for selv at gøre sig erfaringer med gruppeprocesser. På den måde skabes en anden mulighed for læring, end når vi blot fortæller om gruppedynamiske processer.
  Vejlederen
  Feltgruppe

   
   
   
   
   
   

   

  Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

   

  v2.52.0