IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
55 , 96 kr.
69 , 95 kr.
Projektledelse - værktøjer, i-bog

Projektledelse - værktøjer, i-bog

Mangler du værktøjer til at planlægge og skabe overblik over dine projekter? Så er Projektledelse - Værktøjer noget for dig.

Projektledelse - Værktøjer er tænkt som et praktisk arbejdshæfte til dig, der skal igang med at projektlede for første gang.

Hæftet indeholder en række skemaer med de mest grundlæggende temaer inden for projektledelse: fx projektbeskrivelse, kalkulation, kommunikation m.m.

Til hvert skema er der udarbejdet en kort beskrivelse af selve skemaets formål dets anvendelsesmuligheder samt ikke mindst: Det udbytte, skemaet giver dig og din projektledelse. Endelig er der ved hvert skema gjort plads til, at du selv kan skrive og notere dig dine egne erfaringer.

Hæftet er udarbejdet af Hans Jørgen Knudsen, der til daglig er projektleder på LedelsesAkademiet Lillebælt.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
47 sider
Udg. dato:
04. mar. 2021

ISBN:
9788750059042
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
69 , 95 kr.
55 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.31.5