IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
240 , 00 kr.
300 , 00 kr.
Projektlederens værktøj, i-bog

Projektlederens værktøj, i-bog

Projektlederens værktøj henvender sig til projektledere.

Dette er projektlederens og forandringslederens 'formelsamling' – en gennemgang af de metoder, der kan tages i brug, når projektet skal føres i mål. En håndbog, der kan lette og samtidig kvalificere både studerendes og praktiserende projektlederes arbejde.

For hvordan er det nu lige, man udfører fx en risikoanalyse – hvad skal man huske at tage højde for i analysearbejdet, og hvordan præsenterer man bedst analysens resultater for projektets styregruppe?

Projektlederens værktøj samler 112 hands-on-værktøjer, som på forskellig vis indgår i projektlederens hverdag.

Alle værktøjerne indeholder en kort beskrivelse af metodens indhold og specifikke fremgangsmåde samt tjeklister og skabeloner, der kan danne basis for projektets dokumenter.

Projektlederens værktøj er bogen, hvor du finder den rigtige metode til den konkrete udfordring – og blive inspireret til at tage nye metoder i brug i ledelsesarbejdet.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
06. jan. 2021

ISBN:
9788750058649
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
300 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.27.1