IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Relationer

Relationer

Anne-Lise Løvlie Schibbyes relationsforståelse bygger på én grundlæggende tanke, nemlig at det er i forholdet til den anden, at jeg bliver et selv, at min afhængighed af den anden muliggør min selvstændighed. Med fokus på temaer som anerkendelse, intersubjektive processer, samt menneskets evne til selvrefleksion og selvafgrænsning i relationer, viser Schibbye, hvordan dynamikken i vores forhold har afgørende betydning for det, som sker i den tidlige udvikling, når en ny familie dannes, og, ikke mindst, i psykoterapeutiske møder.

I denne opdaterede og gennemreviderede udgave af hendes hovedværk, Relationer – Et dialektisk perspektiv (dansk udg. 2005), viser hun, hvordan ny forskning udvider og støtter hendes tidligere arbejde. Forskningsområder som affektregulering, ansigtskommunikation og neurovidenskab bliver på fascinerende vis knyttet til vores forståelse af tidlig udvikling og psykoterapi.

Anne-Lise Løvlie Schibbye er psykolog med ph.d. fra USA. I sit 30-årige virke som førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo har hun kombineret forskning og undervisning med klinisk praksis. Hun har publiceret en række artikler, fagbøger og populærvidenskabelige bøger og gennem sit virke genereret tænkning både indenfor og udenfor egne faggrænser.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

  For Schibbye drejer terapi sig mere om holdninger end om teknikker, og hendes indgående, Hegel-inspirerede analyse af den anerkendende holdning – lytning, forståelse, accept og tolerance – er efter min mening forbilledlig.
  Tidsskrift for Norsk Psykologforening
  På lager
  384 sider
  Udg. dato:
  25. jan. 2016

  ISBN:
  9788750041733
  Fag: Psykologi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  499 , 95 kr.
  399 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   For Schibbye drejer terapi sig mere om holdninger end om teknikker, og hendes indgående, Hegel-inspirerede analyse af den anerkendende holdning – lytning, forståelse, accept og tolerance – er efter min mening forbilledlig. Dertil kommer at hendes teori om hvordan overskridende forandring kan fremmes, udgør et yderst interessant bidrag.”
   Tidsskrift for Norsk Psykologforening
   Feltgruppe