IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Rødekors

Arbejd med krig på forskellige måder

Krig er en kompleks størrelse, og det er abstrakt for de fleste og svært for børn og unge både at forstå og tale om. Nu har Alinea og Røde Kors udviklet fem højaktuelle digitale forløb om krig formidlet i lyd og levende billeder - og med masser af personlige og alvorlige, men også dragende historier om og med mennesker, som har oplevet at være midt i verdens værste brændpunkter.

De fem digitale forløb er til 7.-9. klasse og dækker fagene dansk, samfundsfag, historie og billedkunst valgfag.

Et partnerskab mellem Røde Kors og Alinea.

Læs mere >

< Læs mindre

Dansk 7.-9. klasse

Fotografen og journalisten i krig

Hver dag kan vi både læse om og se, hvad der sker ude i verdens krigszoner. I dette forløb skal eleverne arbejde med krig i ord og billeder, både ud fra hvad andre har set og oplevet, men også med sig selv i centrum.

 

SE FORLØB

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.43.0