IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Sådan håndterer du konflikter

Sådan håndterer du konflikter

Situationel konflikthåndtering i pædagogisk arbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

  Der udgives mange bøger om konflikthåndtering, så hvorfor udgive en mere? Umiddelbart er der ikke meget nyt under solen, men graver man sig længere ned i bogen, bliver man fanget på flere måder - af det gode sprog, af holdningen til, at konflikter ikke skal løses, men håndteres.
  Ikke på lager
  136 sider
  Udg. dato:
  26. apr. 2011

  ISBN:
  9788750041320
  Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  249 , 00 kr.
  199 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Jagoo
  Feltgruppe
   Der udgives mange bøger om konflikthåndtering, så hvorfor udgive en mere? Umiddelbart er der ikke meget nyt under solen, men graver man sig længere ned i bogen, bliver man fanget på flere måder - af det gode sprog, af holdningen til, at konflikter ikke skal løses, men håndteres. Alle samspil rummer latente konflikter, og man bør ikke umiddelbart undgå konflikter, men være åben over for, hvad konflikter kan lære os om hinanden..
   Feltgruppe