IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Sårbarhed

Sårbarhed

Med mindfulness og accept gennem angst og smerte
Sårbarhed bliver som regel opfattet som en tilstand, det er farligt at befinde sig i. Som en truende tilstand, hvorfra det er nødvendigt at beskytte sig mod omverdenen, indtil man har genvundet tilstrækkelig hårdførhed. De fleste har oplevet, hvordan en krisesituation har åbnet til sårbarheden og mærket lettelsen, når der igen var en fornemmelse af at kunne fungere "normalt".

Bogen udforsker sårbarheden, mindfulness og transformation i mødet mellem mennesker. Og hvordan sårbarhed kan være vejen til fordybelse, glæde og kreativitet, fremfor angst, skam og smerte. I livet i almindelighed - og i mødet mellem sundhedsfaglige og patienter.

Bogen kan læses, uanset om man befinder sig i den professionelles stol, sidder i venteværelset, eller blot har lyst til at opnå større indsigt i sårbarhedens væsen. Den inviterer ind i modet til at være sårbar og dermed modet til at møde op som menneske, både i de professionelle og de nære relationer.

Bogens gennemgående case med en patient fra Rigshospi-talets smerteklinik er en fortælling om et menneske, der transformerer angst, smerte og lidelse til muligheder. Herigennem vises en vej ud af stress og krise - og hvordan en forståelse af den menneskelige sårbarhed ligger dybt integreret i arbejdet med det evidensbaserede behandlingsprogram MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Læs mere >

< Læs mindre

  Kendere af Mindfulness vil måske kende forfatteren. Der er en meget fyldig litteraturliste.
  Lektørudtalelse
  På lager
  208 sider
  Udg. dato:
  02. jun. 2015

  ISBN:
  9788750044574
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Kendere af Mindfulness vil måske kende forfatteren. Der er en meget fyldig litteraturliste.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe