IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
183 , 20 kr.
229 , 00 kr.
Samarbejde om det skolestartende barn

Samarbejde om det skolestartende barn

Skoleparathed er noget, der skabes i interaktionen mellem barnet og dets omgivelser. Den måde, overgang og skolestart forløber på, udtrykker ikke blot noget om barnet, men i høj grad også om det system, som familie, skole, dag- og fritidstilbud tilsammen udgør. Og det system kan enten understøtte eller begrænse barnets muligheder for at skabe sig en positiv identitet og selvforståelse som skolebarn.

En udfordring i samarbejdet om børns skolestart er, at der mangler en sammenhængende forståelse af den fælles pædagogiske opgave, skole, SFO og institutioner har. I denne bog præsenteres en sådan model. Udgangspunktet for modellen – og for denne bog – er det skolestartende barn selv. Barnet får således en afgørende position som medskaber af overgangsprocessen i det tværprofessionelle samarbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
168 sider
Udg. dato:
28. feb. 2014

ISBN:
9788750041542
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
229 , 00 kr.
183 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.3