IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Samtaler med unge pårørende

Samtaler med unge pårørende

Nogle børn og unge har mistet en forælder. Andre har en far eller mor, der er ramt af alvorlig fysisk eller psykisk sygdom, misbrug eller andre problemer. Fælles for dem er, at deres udfordringer ligner hinanden, og at de har behov for professionel støtte til at kunne mestre dem.

Samtaler med unge pårørende henvender sig til fagpersoner, der kommer i kontakt med disse børn og unge, f.eks. pædagoger, sundhedspersonale, socialrådgivere og terapeuter.

I bogens første del fortæller unge pårørende med forskellig baggrund om deres tanker og følelser, om ansvar, stigmatisering, sorg og sårbarhed. Men også om at lære sig selv bedre at kende og om at kunne klare svære ting.

Anden del guider fagpersoner gennem tre typer af støttende samtaler: samtalen med barnet eller den unge i skole eller dagtilbud, forældersamtalen om barnet eller den unge samt familiesamtalen, hvor barnets eller den unges perspektiv er i centrum.

Med forord af Haldor Øvreeide

Læs mere >

< Læs mindre

  Det er i det hele taget den slags bøger, vi altid sukker efter, når vi står i en situation, hvor vi skal tale ordentligt med de børn, som vi er blevet sat til at skulle være noget for.
  På lager
  280 sider
  Udg. dato:
  18. sep. 2019

  ISBN:
  9788750050834
  Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
  349 , 95 kr.
  279 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det er i det hele taget den slags bøger, vi altid sukker efter, når vi står i en situation, hvor vi skal tale ordentligt med de børn, som vi er blevet sat til at skulle være noget for. En bog, jeg vil anbefale som et råb om, at vi skal huske vores menneskelighed, være til stede, give tid, ro og rum.
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.04