IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Set, hørt og forstået

Set, hørt og forstået

Inspiration til åben dialog og netværksmøder
Set, hørt og forstået giver medarbejdere i psykiatri og socialvæsen inspiration til at inddrage Åben dialog og netværksmøder i det daglige arbejde.

I bogen fortæller borgere, patienter og pårørende om, hvordan Åben dialog og netværksmøder har ændret deres forståelse af sig selv og hinanden. Og fagfolk reflekterer over, hvordan tilgangen har forandret arbejdet i organisationen og påvirket deres syn på sig selv i rollen som professionel.

Udgangspunktet for Åben dialog er, at enhver er ekspert i sit eget liv, og formålet med netværksmødet, at alle bliver set, hørt og forstået. For kun gennem den fælles forståelse og dialog opstår de gode løsninger, der fører til udvikling for den enkelte.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen er yderst velskrevet og let læselig i et levende, inspirerende sprog. ...har mine varmeste anbefalinger.
  Socialtlederforum.dk
  På lager
  288 sider
  Udg. dato:
  07. sep. 2015

  ISBN:
  9788750044352
  Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen er yderst velskrevet og let læselig i et levende, inspirerende sprog. ...har mine varmeste anbefalinger.
   Socialtlederforum.dk
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.56.10