IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
359 , 96 kr.
449 , 95 kr.
Skab oplevelser

Skab oplevelser

Skab oplevelser handler om, hvordan man kan arbejde strategisk og praktisk med oplevelsesøkonomi og oplevelsesledelse.

Bogen er praksisnær og indeholder eksempler fra virksomheder, der arbejder med oplevelsesøkonomi. Med Skab oplevelser får du et solidt indblik i, hvordan virksomheder kan iscenesætte og skabe oplevelser for brugerne, sætte strategien, lede en oplevelsesvirksomhed, implementere og styre processer samt udføre økonomisk målstyring.

Bogens kapitler har fokus på disse fem emner:

  • At skabe oplevelser
  • Strategi
  • Ledelse
  • Processer
  • Økonomisk styring

Skab oplevelser har udgangspunkt i hotel- og restauranterhvervet, som er en branche, hvor mange virksomheder har bevæget sig fra at være serviceorienterede virksomheder til egentlige oplevelsesvirksomheder. De gode eksempler fra oplevelsesvirksomhederne i bogen kan nemt overføres til andre brancher.

Bogens omslag er designet af den chilenske multikunstner Marco Evaristti, der også er kendt for sin evne til at skabe oplevelser og happenings, fx med guldfisk i blendere på Trapholt Museum. På omslaget af Skab oplevelser vises kunstner Marco Evaristtis erobring af et grønlandsk isbjerg - The Ice Cube Project - som han farvede rødt med 3000 liter (frugt)farve og kaldte 'Pink Stat', en fiktiv stat, der bygger på fred, harmoni og kærlighed.

Find ekstramaterialer nederst på siden.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
340 sider
Udg. dato:
01. jul. 2014

ISBN:
9788750060635
Fag: Serviceøkonom Niveau: Kort videregående uddannelse Forlag: Akademisk
449 , 95 kr.
359 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.0