IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
279 , 20 kr.
349 , 00 kr.
Skolens læringsmiljø

Skolens læringsmiljø

Denne bog handler om læring og betingelser for læring. Bogen belyser læring fra forskellige perspektiver og giver en indføring i de mest centrale teorier. Forfatterne diskuterer nyere forskning og viser, hvilken betydning elevernes selvopfattelse har både for deres motivation og læring, for de valg, de gør, og for deres psykiske og emotionelle reaktioner. Med det udgangspunkt diskuteres centrale spørgsmål knyttet til læringmiljø, læringsstrategier og organisering af undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Bogen bør blive obligatorisk læsning for alle undervisere i både grundskolen og gymnasiet. Den er ikke mindst vigtig for dig, der skal vejlede og lede dagens skole som skoleleder eller som ansat i PPR.
  Ikke på lager
  344 sider
  Udg. dato:
  15. feb. 2007

  ISBN:
  9788750039020
  Fag: Pædagogisk litteratur Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  349 , 00 kr.
  279 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Bogen bør blive obligatorisk læsning for alle undervisere i både grundskolen og gymnasiet. Den er ikke mindst vigtig for dig, der skal vejlede og lede dagens skole som skoleleder eller som ansat i PPR. Bogen bør også interessere politikere og andre, som skal bestemme retning og indhold i skolen fremover. ”
   Feltgruppe