IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
159 , 20 kr.
199 , 00 kr.
Smil vi skal spise

Smil vi skal spise

Ledende sundhedsplejerske Else Guldager, PhD om SMIL vi skal spise:

Her er en pragtfuld bog for alle forældre, der vil inspireres til at forøge værdien af de daglige måltider sammen med børnene. Det er uanset om ungerne er teenagere eller så små, at de endnu ikke selv kan bestigeden høje stol.

Skrevet med hjertevarme og humor. Ja, jeg kluklo ind imellem – for eksempel ved denne lille sætning: “Barnestolen er en af flere stole omkring bordet – ikke en tronstol”. Jeg så for mit indre blik nogle af de familier, jeg som sundhedsplejerske igennem tiderne har været i kontakt med. Hvor forældrene havde svært ved at påtage sig lederskabet, som Jesper Juul skriver godt og kontant om i denne bog. Her er ideer at hente for forældre, der vil udvikle deres families dagligliv – afskaffe spisesituationen og genindføre måltidet – som er en anden god pointe, der kan hentes op af skatkammeret i bogen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
138 sider
Udg. dato:
22. sep. 2000

ISBN:
9788759104859
Forlag: Akademisk
199 , 00 kr.
159 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms