IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
288 , 00 kr.
360 , 00 kr.
Socialt arbejde

Socialt arbejde

Socialt arbejde - teorier og perspektiver

Socialt arbejde – teorier og perspektiver giver en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udgør.

Bogen er opdelt i to dele. Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver på socialt arbejde: præsentation og diskussion af det sociale arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgeropfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde.

I Del II introduceres det sociale arbejdes kerneområder: fattigdom, marginalisering og social eksklusion, beskæftigelsesområdet, børn-, unge- og familieområdet, hjemløshed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stofmisbrug og det boligsociale område.

2. udgave af Socialt arbejde – teorier og perspektiver er ført ajour i henhold til den udvikling, der i de seneste år er foregået inden for socialpolitik og lovgivning. Derudover er statistisk materiale opdateret.

Bogen henvender sig til praktikere samt til studerende på diplom- og masteruddannelser inden for socialt arbejde samt kandidatuddannelsen i socialt arbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
07. sep. 2017

ISBN:
9788711860816
Fag: Sociale fag Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk
360 , 00 kr.
288 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms