IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
383 , 20 kr.
479 , 00 kr.
Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993

Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993

Stålkonstruktioner efter DS/EN 1993-1-1 er en lærebog til ingeniøruddannelserne baseret på det nye fælles europæiske normsystem, Eurocodes. Ud over at fungere som lærebog vil rådgivende ingeniører og andre, der beskæftiger sig med projektering af stålkonstruktioner kunne anvende bogen. Specielt bogens mange detaljeret gennemregnede eksempler kan bruges som inspiration i det daglige arbejde.

Bogen giver en grundig indføring i beregning af stålkonstruktioner, både baggrunden for beregningsmetoderne og den praktiske brug af stålnormen, DS/EN 1993, inkl. de danske annekser. Desuden er der flere steder anført almindeligt accepterede, tilnærmede beregningsmetoder, som forfatterne har vurderet nyttige for de projekterende.

Endelig er der medtaget en række praktiske udførelsesdetaljer med tilhørende beregninger. Stålnormens anvendelse er overalt i bogen illustreret med eksempler.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
416 sider
Udg. dato:
05. jan. 2022

ISBN:
9788750061373
Fag: Ingeniør Niveau: Lang videregående uddannelse Forlag: Akademisk Redaktør: Thomas Rump
479 , 00 kr.
383 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.3