IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Startup

Startup

Fra ide til virkelighed

Startup! kan bruges som en slags roadmap, som du kan følge på din vej fra ide til realiseret virkelighed.

Startup! henvender sig til uddannelser, hvor entreprenørskab indgår. Bogen har en meget praktisk tilgang til entreprenørskab ud fra devisen om, at det skal prøves fremfor at læses.

Startup! er let læst og let tilgængelig. Den svære opgave er at integrere den relativt enkle teori med det praktiske – altså at gøre det. Al erfaring viser, at man skal "have hånden på kogepladen" for at lære entreprenørskab.

Derfor henvender Startup! sig også til dig, der måske kunne tænke dig at starte noget op eller som er relativt nystartet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
184 sider
Udg. dato:
02. jan. 2017

ISBN:
9788750050919
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.50.2