IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
256 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Strategi - Sådan skabes værdi i en volatil verden

Strategi - Sådan skabes værdi i en volatil verden

Står I overfor at skulle forny eller opdatere jeres strategi, så giver STRATEGI et perfekt afsæt for indsatsen. I får en grundig indsigt i den nyeste viden om strategier i moderne virksomheder samt hele 101 strategiske værktøjer, som I kan bringe i spil med det samme. 

Med STRATEGI bringer Michael Moesgaard Andersen og Flemming Poulfelt jer direkte ind i det strategiske maskinrum og giver svar på en række centrale spørgsmål: 

• Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at arbejde med strategi? 
• Hvordan kan der arbejdes med strategi, og hvem skal inddrages? 
• Hvilke metoder og værktøjer egner sig til forskellige situationer? 
• Hvordan kan en strategi eksekveres, så der opnås maksimal effekt? 

Bogens pointer illustreres med masser af referencer til kendte virksomheder, der har arbejdet mere eller mindre succesfuldt med deres strategi. For eksempel får du svar på, hvorfor danske B&O ikke har opnået Apples succes, på trods af at virksomhederne for år tilbage delte mange kernekompetencer. Du får også illustrationer af, hvordan der kan gennemføres digitale tjek af strategien bl.a. ved hjælp af AI. 

STRATEGI er oplagt læsning for ledere, medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og rådgivere, der tager aktiv del i virksomhedens strategiproces, og for studerende med interesse for strategisk arbejde og teori.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
10. aug. 2023

ISBN:
9788750063384
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard;Vibeke Nørgaard
320 , 00 kr.
256 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01