IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Sundhedsjura for praktikere

Sundhedsjura for praktikere

"Sundhedsjura for praktikere" er en enkel og overskuelig indføring i de mest centrale love og regler, der har betydning for den daglige indsats i sundhedsvæsenet – sygehuse, plejehjem, hjemmepleje, bosteder, praksis osv. 

Bogen bliver i dag anvendt både i undervisning og i det daglige arbejde inden for sundvæsenet i bred forstand. Det er baggrunden for denne 2. udgave af bogen, som er opdateret og suppleret med fleres eksempler og de nye regler, der er kommet til.

Selve bogens opbygning er uforandret. De konkrete regler og eksempler er stadig sat ind i en logisk faglig sammenhæng, som gør det tydeligt, hvilken lov der skal anvendes i det konkrete tilfælde. 

Det er næppe for meget sagt, at vi lever i et land, hvor vi forventer en høj grad af retssikkerhed. Det betyder blandt andet, at den enkelte borger ikke skal acceptere en vilkårlig behandling i det offentlige eller i institutioner, der udfører opgaver for det offentlige. Den, som arbejder inden for sundhedsvæsenet eller er studerende på det sundhedsfaglige område, bør kende til de love og regler, der gælder på området, så man enten ved, hvad man skal gøre, eller hvor man kan finde de rette oplysninger.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
214 sider
Udg. dato:
01. sep. 2023

ISBN:
9788750064909
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01