IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Sundhedsjura for praktikere, i-bog

Sundhedsjura for praktikere, i-bog

"Sundhedsjura for praktikere" er en enkel og overskuelig indføring i de mest centrale love og regler, der har betydning for den daglige indsats i sundhedsvæsenet – sygehuse, plejehjem, hjemmepleje, bosteder, praksis osv. 

Bogen bliver i dag anvendt både i undervisning og i det daglige arbejde inden for sundvæsenet i bred forstand. Det er baggrunden for denne 2. udgave af bogen, som er opdateret og suppleret med fleres eksempler og de nye regler, der er kommet til.

Selve bogens opbygning er uforandret. De konkrete regler og eksempler er stadig sat ind i en logisk faglig sammenhæng, som gør det tydeligt, hvilken lov der skal anvendes i det konkrete tilfælde. 

Det er næppe for meget sagt, at vi lever i et land, hvor vi forventer en høj grad af retssikkerhed. Det betyder blandt andet, at den enkelte borger ikke skal acceptere en vilkårlig behandling i det offentlige eller i institutioner, der udfører opgaver for det offentlige. Den, som arbejder inden for sundhedsvæsenet eller er studerende på det sundhedsfaglige område, bør kende til de love og regler, der gælder på området, så man enten ved, hvad man skal gøre, eller hvor man kan finde de rette oplysninger.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
220 sider
Udg. dato:
01. sep. 2023

ISBN:
9788750065098
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen;Vibeke Nørgaard
240 , 00 kr.
192 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01