IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 20 kr.
349 , 00 kr.
Systematik og indlevelse

Systematik og indlevelse

På videregående uddannelser er kvalitative metoder en populær tilgang, når der skal laves undersøgelser.

Systematik og indlevelse er en anvendelig introduktion til, hvordan man foretager kvalitativer undersøgelser, og hvordan den kvalitative forskningsproces foregår.

Bogen kommer rundt om problemformulering til materialeindsamling og refleksion over teori. Man kan f.eks. lære om feltarbejde, forskningsinterviewet, diskursanalyse og analyse af data.

Systematik og indlevelse er skrevet af Tove Thagaard og er brugbar for alle, der skal beskæftige sig med kvalitativ metode - især på det samfundsvidenskabelige felt.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
224 sider
Udg. dato:
19. jan. 2007

ISBN:
9788750038214
Fag: Samfund Forlag: Akademisk Redaktør: Carsten Wulff
349 , 00 kr.
279 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.1