IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 96 kr.
269 , 95 kr.
Ti nøgler til trivsel

Ti nøgler til trivsel

I organisationer der ansætter fleksibelt

Arbejdsmarkedet er under forandring. Dynamiske ansættelsesformer vinder udbredelse i organisationer, sideløbende med at arbejdslivets fleksibilitet vokser. Det påvirker medarbejdernes trivsel og kræver en kontinuerlig indsats internt på arbejdspladsen i forhold til psykisk arbejdsmiljø, rekruttering, onboarding og fastholdelse.

I Ti nøgler til trivsel sætter forfatterne fokus på de centrale trivselsudfordringer, som arbejdsmarkedets nye og ændrede vilkår skaber internt i organisationer med vidensarbejdere. Med udgangspunkt i konkrete cases giver bogen inspiration til, hvordan man håndterer dilemmaer og slagsider i det psykiske arbejdsmiljø og sikrer trivslen med en bevidst strategi.

Ti nøgler til trivsel henvender sig både til ledere og HR-afdelinger, der er ansvarlige for vidensarbejdere, og til studerende og andre, som har behov for viden om trivsel i arbejdslivet.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
150 sider
Udg. dato:
15. sep. 2022

ISBN:
9788750059578
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
269 , 95 kr.
215 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04