IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
96 , 00 kr.
120 , 00 kr.
TRAS skema (10 stk.)

TRAS skema (10 stk.)

Dette er ti engangsskemaer til pædagogisk personales registrering af småbørns sprogudvikling.

Tilgang
Sprogudviklingen er afgørende for harmonien i et barns samlede udvikling. Både i småbørnsalderen og senere, når barnet begynder sin indlæring i skolen, spiller de sproglige færdigheder en central rolle.

TRAS er udviklet ud fra et ønske om at give et let anvendeligt og effektivt redskab til professionelle voksne, som er med til at tage vare på sprogudviklingen hos børn. Materialet skaber et overblik over hvert enkelt barns udvikling og fremhæver det, der trænger til at blive styrket.

TRAS består af observationsskemaer, en vejledning og en håndbog.

Indhold
TRAS-skemaet bruges til at følge og beskrive et barns sproglige udvikling, så man kan danne sig et overblik over barnets stærke og svage sider. På den måde kan man sikre sig, at væsentlige trin i sprogudviklingen hos alle småbørn er gennemtænkt.

Skemaet er et godt udgangspunkt for tværfagligt samarbejde, f.eks. mellem en talepædagog og en psykolog.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
4 sider
Udg. dato:
05. maj 2003

ISBN:
9788773999172
Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse Niveau: Før skole Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
120 , 00 kr.
96 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.0