IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Udviklende øjeblikke

Udviklende øjeblikke

Udviklingspsykologi i pædagogisk arbejde

”Jeg ved, at du ved, at jeg ved …”Udviklende øjeblikke er de øjeblikke, der opstår, når to mennesker etablerer en særlig form for mental kontakt. Hvordan får man øje på, at et barn har udviklingsvanskeligheder?

Rikke Yde Tordrup gennemgår i bogen de tegn, der kan være på, at et barn har udviklingsvanskeligheder, og hun fortæller, hvordan pædagoger og andre voksne omkring barnet kan støtte børn i deres udvikling. Der er mange eksempler, som strækker sig fra børn i alderen 0 til cirka 8-9 år.

I bogen viser Rikke Yde Tordrup også, hvordan man selv kan arbejde med nogle enkle udviklingsplaner for børn i samme aldersgrupper. Bogen henvender sig til pædagoger, socialpædagoger, dagplejere, ergoterapeuter, sundhedsplejersker, lærere og andre der arbejder med børn. Forældre vil også med udbytte kunne læse bogen.

Læs mere >

< Læs mindre

Skab udviklende øjeblikke for dig selv ved at læse bogen.
Danske kommuner
På lager
172 sider
Udg. dato:
08. jan. 2015

ISBN:
9788711377192
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Skab udviklende øjeblikke for dig selv ved at læse bogen.
Danske kommuner
Feltgruppe
    En af de bedste bøger om udviklingspsykologi i pædagogisk arbejde. Konkret, velskrevet og praktisk indblik i, hvordan pædagogen skaber udviklende øjeblikke med børn.
    Feltgruppe