IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Vildt og farligt

Vildt og farligt

Om børn og unges bevægelseslege

Børns leg kan være både vild og farlig. Grænserne for hvad det enkelte barn magter er ofte en del af legen, og det der gør den farlig. 

De farlige, vilde, konfliktfyldte, kaotiske og udfordrende lege virker tiltrækkende, og hvor skal grænserne gå for børnenes leg? Forskning viser, at vilde og farlige lege rummer en række vigtige sociale, psykiske og motoriske udviklingspotentialer. Denne antologi handler om, hvordan man kan forstå dette potentiale i de vilde og farlige lege. 

Bogen er rig på eksempler, som er hentet fra mange forskellige steder, hvor børn mødes og leger.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
272 sider
Udg. dato:
17. mar. 2015

ISBN:
9788750044789
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04