IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Vildt og farligt

Vildt og farligt

Om børn og unges bevægelseslege
Børns leg kan være både vild og farlig. Grænserne for hvad det enkelte barn magter er ofte en del af legen, og det der gør den farlig.

De farlige, vilde, konfliktfyldte, kaotiske og udfordrende lege virker tiltrækkende, og hvor skal grænserne gå for børnenes leg? Forskning viser, at vilde og farlige lege rummer en række vigtige sociale, psykiske og motoriske udviklingspotentialer. Denne antologi handler om, hvordan man kan forstå dette potentiale i de vilde og farlige lege.

Bogen er rig på eksempler, som er hentet fra mange forskellige steder, hvor børn mødes og leger.

Læs mere >

< Læs mindre

Der er stof til eftertanke for curlinggenerationen og alle, der pakker deres børn ind i vat. Forskningen viser, at disse børn får frataget et udviklingspotentiale, der i en foranderlig verden stiller dem ringere både fysisk og mentalt.
På lager
272 sider
Udg. dato:
17. mar. 2015

ISBN:
9788750044789
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Der er stof til eftertanke for curlinggenerationen og alle, der pakker deres børn ind i vat. Forskningen viser, at disse børn får frataget et udviklingspotentiale, der i en foranderlig verden stiller dem ringere både fysisk og mentalt. Hver dag møder både børn og voksne uforudsete og farlige situationer, og jo færre erfaringer vi har med at takle sådanne, jo ringere bliver vi til risikomestring. Dette er et paradoks i en tid, hvor der er øget fokus på bevægelse, og hvor det er en kvalitet at kunne takle nye situationer. Det er meget interessant læsning og stof til eftertanke og nytænkning. Bogen anbefales varmt til forældre, pædagoger og lærere.
Feltgruppe