IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
263 , 96 kr.
329 , 95 kr.
Vind kundernes tillid

Vind kundernes tillid

Kommunikation og kunderelationer i finansielle virksomheder

Kunders tilfredshed med deres bank, forsikringsselskab og pensionsselskab afhænger først og fremmest af den relation, de har til deres leverandør.

Vind kundernes tillid er en grundig indføring i, hvordan moderne finansvirksomheder styrker relationen til deres kunder i en digitaliseret verden, hvor kunderne kan klare det meste selv, og hvor finanssektorens omdømme er under pres.

Du får indblik i, hvordan relationen mellem kunde og leverandør fungerer, og en grundlæggende forståelse for, hvad der skal til for at vinde kundernes tillid.

Bogen klæder dig også på til at tage del i processen med at tilrettelægge en strategiforudvikling og implementering af en effektiv og succesfuld relationsstrategi.

De mange casehistorier inviterer dig inden for i maskinrummet med eksempler på, hvordan finansvirksomheder helt konkret arbejder med at levere gode kundeoplevelser og opfylde kundernes forventninger.

Vind kundernes tillid henvender sig til studerende på videregående uddannelser og medarbejdere i finansielle virksomheder, der beskæftiger sig med kundeservice, kommunikation, marketing og forretningsudvikling.

Om forfatteren:

Jens Almegaard er selvstændig kommunikationsrådgiver og foredragsholder. Han er uddannet cand.phil. og har mere end 25 års erfaring med professionelkommunikation, ledelse og rådgivning. Han var med til at gøre medlemmerne i Industriens Pension til landets mest tilfredse pensionskunder og har tidligere været kommunikationschef i PensionDanmark, PFA og AkademikerPension samt TDC og VisitDenmark.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
280 sider
Udg. dato:
23. jun. 2021

ISBN:
9788750059028
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
329 , 95 kr.
263 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.42.1