IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Vovemod og handlekraft

Vovemod og handlekraft

Om kreativitet, æstetik og skabende pædagogik

Kernen i det pædagogiske arbejde er at skabe noget værdifuldt sammen med andre mennesker. Pædagoger er ikke distancerede feltobservatører i egen praksis eller passive tilskuere til samfundsudviklingen.

Som medlemmer af det pædagogiske professionsfælleskab forpligter pædagoger sig tværtimod til at bane vejen for menneskers udvikling og livsmuligheder gennem aktive handlinger, uanset om arbejdet er rettet mod at understøtte vuggestuebørns spirende fantasilege eller er et forsøg på at etablere nye kontaktflader mellem kriminalitetstruede unge og det etablerede uddannelsessystem.

Denne pædagogiske kernemission kræver både vovemod og handlekraft. Bogens vision er at støtte op om vovemodet og handlekraften via viden, inspiration, eksempler og perspektiver på leg, kreativitet, innovation, entreprenørskab, æstetik og eventyr i den pædagogiske verden. Det er en bog til uddannelse og praksis.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
296 sider
Udg. dato:
26. aug. 2020

ISBN:
9788750054023
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Læs mere >

< Læs mindre

"Sammenholdt med forfatternes oprigtige entusiasme, bidrager bogen til et ambitiøst, vedkommende og aktuelt oplæg til faglig diskussion, som kan anbefales. Ikke kun til pædagoger og pædagogstuderende, men til alle, der arbejder med formidling af kultur og æstetiske processer."
- Ditte Andreassen, Pædagogisk Extrakt, december 2020

Læs hele anmeldelsen her 

Læs mere >

< Læs mindre

Vovemod og handlekraft

Hør de to forfattere fortælle, hvorfor bogen er vigtig læsning for alle pædagoger, og hvad vovemod og handlekraft har at gøre med pædagogernes daglige arbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.37.2