Annelise Terndrup Pedersen

Annelise Terndrup Pedersen er civilingeniør i kemi og har studeret Advanced Food Technology ved MIT i USA. Hun har skrevet en ph.d. om fødevarernes madlavningsmæssige egenskaber og pædagogiske overvejelser over, hvordan man kan undervise i det område.
Annelise har været lektor på læreruddannelsen ved Zahle i over 30 år og undervist studerende og lærere i madens praktiske, naturvidenskabelige, kulturelle og etiske aspekter.
Annelise har udgivet flere bøger og artikler om fødevarer til læreruddannelsen og lærere i folkeskolen.

Annelise Terndrup Pedersen
Annelise Terndrup Pedersen er civilingeniør i kemi og har studeret Advanced Food Technology ved MIT i USA. Hun har skrevet en ph.d. om fødevarernes madlavningsmæssige egenskaber og pædagogiske overvejelser over, hvordan man kan undervise i det område.
Annelise har været lektor på læreruddannelsen ved Zahle i over 30 år og undervist studerende og lærere i madens praktiske, naturvidenskabelige, kulturelle og etiske aspekter.
Annelise har udgivet flere bøger og artikler om fødevarer til læreruddannelsen og lærere i folkeskolen.
Bøger af Annelise Terndrup Pedersen
Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad Madgrundbogen giver e...
Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjæl...
Share this page