IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Mød redaktionen på Akademisk forlag

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Vibeke Nørgaard
Forlagschef. Cand.mag. i dansk og historie. 
[email protected]

Har arbejdet på Akademisk Forlag siden 2004 først som marketing koordinator og redaktør inden for det pædagogiske område og siden 2007 som forlagschef. Har tidligere været ansat på Hans Reitzels Forlag og Forlaget Børn & Unge.

Læs mere >

< Læs mindre

Lene Kamuk
Redaktør. Cand.mag. i litteraturvidenskab og fransk.
[email protected]

Har siden 2008 haft ansvar for Akademisk Forlags bøger til læreruddannelse og lærere i praksis, men redigerer lærebøger bredt inden for det didaktiske, pædagogiske, psykologiske og socialfaglige felt. Har tidligere været redaktør på Gyldendal, Hans Reitzels Forlag og SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.

Læs mere >

< Læs mindre

Hanne Lyng Frandsen
Redaktør. Cand.mag. i litteratur- og filmvidenskab.
[email protected]

Begyndte på Akademisk Forlag i 2013 efter at have arbejdet med både fag- og skønlitteratur på andre forlag. Redigerer fag- og lærebøger inden for emnerne socialt arbejde, pædagogik, psykologi, psykiatri og socialpsykiatri samt ledelse.

Læs mere >

< Læs mindre

Marianne Thorhauge
Redaktør. BA i engelsk fra Københavns Universitet
[email protected]

Kom til Akademisk Forlag i 2012 efter at have arbejdet som redaktør i en årrække, bl.a. som fagbogsredaktør på Børsens Forlag, TV2 Forlag, People’s Press og Aschehoug. Redigerer fag-og lærebøger inden for emnerne ledelse, psykologi, filosofi og religion.

Læs mere >

< Læs mindre

Signe Hastrup
Redaktør. Cand.mag. i dansk og kunsthistorie
[email protected]

Har været på Akademisk Forlag siden 2015, først som redaktionskoordinator og fra 2016 som redaktør. Redigerer fag- og lærebøger inden for især det pædagogiske område. Har tidligere været ansat som redaktør ved Dafolo og SFI – Det Nationale forskningscenter for Velfærd.

Læs mere >

< Læs mindre

Dea Emilia Beck
Redaktionsassistent. Cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet.
[email protected]

Begyndte som student på Akademisk Forlag i 2010.

Læs mere >

< Læs mindre

Anne Dalsgaard Justesen 
Redaktionsassistent. Cand.mag. i spansk sprog og kultur med profil i oversættelse og formidling.
[email protected]

Startede som praktikant på Akademisk Forlag i 2013, blev siden ansat som studentermedhjælper og fra januar 2015 som redaktionsassistent.

Læs mere >

< Læs mindre