IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Om Akademisk Forlag

Om Akademisk Forlag

Vi udgiver fagbøger og undervisningsmaterialer af højeste kvalitet – i uddannelsessammenhæng såvel som til det enkelte menneske, der ønsker at dygtiggøre sig inden for sit studie- eller arbejdsområde – eller til livet i al almindelighed. Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er:


Mød vores redaktion her

Akademisk Forlag blev stiftet i 1962 af otte studenterråd, som gik sammen om at producere gode lærebøger til studerende på de videregående uddannelser. Der er sket meget i løbet af de 60 år, forlaget har eksisteret, men vi brænder stadig for at være med til at sikre, at alle, der vælger en mellemlang eller videregående uddannelse, præsenteres for lærebøger og undervisningsmaterialer af højeste kvalitet. Uddannelse og udvikling sker gennem hele livet, så vi stopper ikke der. Vi udvikler også fagbøger til efter- og videreuddannelse – i uddannelsessammenhæng såvel som til det enkelte menneske, der ønsker at dygtiggøre sig inden for sit studie- eller arbejdsområde – eller til livet i al almindelighed.

Forlaget hører under L&R Uddannelse, der også rummer Alinea, PLUS samt delejerskab af Praxis, GoTutor (herunder Learny) og Ordblindetræning.

Læs mere om L&R Uddannelse her

Læs mere >

< Læs mindre

Tegning af Egmont uret

En del af Egmont

Akademisk Forlag er en del af Egmont, som er en af Nordens førende mediekoncerner. Vi er til stede på alle platforme og står bag film, tv, biografer, magasiner, bøger, streaming tjenester, undervisningsmaterialer, spilkonsoller og en række digitale communities, apps og spil. Hvert år giver vi en del af vores overskud til børn og unge, der har brug for hjælp i livet.

Læs om Egmont her

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10