IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
231 , 20 kr.
289 , 00 kr.
Anvendt retorik

Anvendt retorik

Anvendt retorik viser at de grundlæggende principper for kommunikation, som de blev formuleret i den klassiske retorik, ikke har ændret sig.

Formålet med bogen er derfor bl.a. at præsentere sammenhængen mellem klassisk retorik og moderne kommunikationsvidenskab for journalister og alle andre der ønsker at kommunikere effektivt. Den sammenhæng kan give den mundtlige formidling et nyttigt perspektiv, og den kan styrke traditionsbevidstheden hos udøvere af faget.

I denne 3. udgave af bogen indeholder lydfilerne eksempler på god og dårlig oplæsning, på stemmetræning og på den gode tale - eksemplificeret ved John F. Kennedys berømte Berlin-tale.

Lydfilerne findes under downloads.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Bogen er interessant, ikke kun for retorikere og journalister, men for alle der beskæftiger sig med kommunikation. Den giver en fyldestgørende beskrivelse af retorikkens område og giver samtidig nogle meget relevante og nutidige eksempler.
  RetorikMagasinet
  På lager
  176 sider
  Udg. dato:
  02. jun. 2008

  ISBN:
  9788750039952
  Forlag: Akademisk Redaktør: Dorte Ipsen
  289 , 00 kr.
  231 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Bogen er interessant, ikke kun for retorikere og journalister, men for alle der beskæftiger sig med kommunikation. Den giver en fyldestgørende beskrivelse af retorikkens område og giver samtidig nogle meget relevante og nutidige eksempler. Især den meget retoriske opbygning af bogen, hvor de retoriske forarbejdningsfaser bliver gennemgået hver for sig, mens de bliver appliceret på det journalistiske begrebsapparat er særdeles givende og værd at læse."
   RetorikMagasinet
   Feltgruppe