IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Bag om forlaget

Dummy content

Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S. Lindhardt og Ringhof Forlag A/S Akademisk Forlag, Alfabeta, Audioteket Lindhardt og Ringhof, Alinea, Forlaget Carlsen, Lindhardt og Ringhof Uddannelse. Lindhardt og Ringhof blev grundlagt i 1971 af Otto B. Lindhardt og Gert Ringhof og i 2007 fusioneret med Aschehoug Dansk Forlag A/S, der er en del af Egmont.

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder er:

Pædagogik 
Læring 
Sociale fag 
Psykologi

Vores udgivelser omfatter både dansk og oversat faglitteratur - hovedsagelig henvendt til professionelle og til studerende på de mellemlange og videregående uddannelser. Desuden vil mange af vores bøger have mere almen interesse og kan forhåbentlig stimulere den kulturelle, sociale og politiske debat.

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04