IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Bliv bedre med fokuseret træning

Bliv bedre med fokuseret træning

Bliv bedre med fokuseret træning handler om, hvordan man kan blive meget bedre til eksempelvis at synge, en sportsgren, at holde taler eller sit arbejde. 

-

Bogen giver redskaber til en dynamisk tilgang, hvor man går mere arbejdsomt og motiveret til værks - og får lettere ved at tage imod kritik.

Bogens case
Psykolog Susanne Bargmann opsøger en af landets bedste stemmetrænere Ulrik Elholm for at blive bedre til at synge. Sammen arbejder de ud fra en metode, som er en slags nøgle til, hvordan man kan blive meget bedre til noget. Det handler blandt andet om, at når man øver sig, så er det vigtigt at være bevidst om, hvordan man øver sig.

I Bliv bedre med fokuseret træning får man forklaret den målrettede metode, som Susanne Bargmann selv benytter, når hun skal blive bedre til sang samt teorien bag. Desuden er der øvelser og eksempler i bogen, så man kan gå praktisk og teoretisk til værks med det samme.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
152 sider
Udg. dato:
20. dec. 2021

ISBN:
9788750057406
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.0