IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Byggesten til godt lederskab

Byggesten til godt lederskab

Ledelse afgør i sidste ende en virksomheds skæbne.

I denne bog kaster Henrik Ørholst lys over god og dårlig ledelse. Hvad kendetegner den leder, der evner at lægge den rigtige strategi på det helt rigtige tidspunkt? Og hvorfor sander nogle forandringsprocesser til, mens andre revolutionerer hele forretningen? 

Når alt kommer til alt, hviler det største ansvar på topchefen. Det er topchefen, der står i forreste geled, uanset om det går godt eller skidt. Der findes næppe andre poster, hvor krav, forventninger og arbejdspres er større, så hvorfor vælger nogle alligevel at tage imod udfordringen? Og hvordan sikrer vi talentmassen i fremtiden, når flere og flere unge viger uden om lederstillingerne? 

I Byggesten til godt lederskab møder du en lang række prominente, danske ledere, som fortæller om deres tilgang til ledelse. Du får også en teoretisk indføring i væsentlige ledelses- og strategiteorier – og undervejs relaterer forfatteren pointer til globale virksomheder, der på hver deres måde har omdefineret deres branche. 

En af bogens væsentlige pointer er, at uddannelse og faglitteratur ikke i sig selv skaber gode ledere. Det handler først og fremmest om at prøve sig frem og med tiden finde ind til sin egen ledelsesstil. Og i den skal der også være plads til at ramme forbi skiven og lære af det.

I bogen medvirker: 

  • Braw Bakir, CEO, Netto
  • Carsten Egeriis, CEO, Danske Bank
  • Christina Viffert, plejehjemsleder, Lundbyescentret, Aalborg
  • Henrik Andersen, CEO, Vestas
  • Mads Skovlund Pedersen, bankdirektør i Nordea med ansvar for privatkunder
  • Martin Thorborg, administrerende direktør, Visma Dinero
  • Mette Østergaard, chefredaktør, Berlingske
  • Pia Olsen Dyhr, partiformand, SF

 

" 'Byggesten til godt lederskab' er en robust og værdifuld ressource, der fortjener en plads på enhver leders boghylde."⭐⭐⭐⭐⭐ – Inside Business

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
250 sider
Udg. dato:
06. nov. 2023

ISBN:
9788750063780
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04