IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Byggesten til godt lederskab, i-bog

Byggesten til godt lederskab, i-bog

Ledelse afgør i sidste ende en virksomheds skæbne.

I denne bog kaster Henrik Ørholst lys over god og dårlig ledelse. Hvad kendetegner den leder, der evner at lægge den rigtige strategi på det helt rigtige tidspunkt? Og hvorfor sander nogle forandringsprocesser til, mens andre revolutionerer hele forretningen? 

Når alt kommer til alt, hviler det største ansvar på topchefen. Det er topchefen, der står i forreste geled, uanset om det går godt eller skidt. Der findes næppe andre poster, hvor krav, forventninger og arbejdspres er større, så hvorfor vælger nogle alligevel at tage imod udfordringen? Og hvordan sikrer vi talentmassen i fremtiden, når flere og flere unge viger uden om lederstillingerne? 

I Byggesten til godt lederskab møder du en lang række prominente, danske ledere, som fortæller om deres tilgang til ledelse. Du får også en teoretisk indføring i væsentlige ledelses- og strategiteorier – og undervejs relaterer forfatteren pointer til globale virksomheder, der på hver deres måde har omdefineret deres branche. 

En af bogens væsentlige pointer er, at uddannelse og faglitteratur ikke i sig selv skaber gode ledere. Det handler først og fremmest om at prøve sig frem og med tiden finde ind til sin egen ledelsesstil. Og i den skal der også være plads til at ramme forbi skiven og lære af det.

I bogen medvirker: 

  • Braw Bakir, CEO, Netto
  • Carsten Egeriis, CEO, Danske Bank
  • Christina Viffert, plejehjemsleder, Lundbyescentret, Aalborg
  • Henrik Andersen, CEO, Vestas
  • Mads Skovlund Pedersen, bankdirektør i Nordea med ansvar for privatkunder
  • Martin Thorborg, administrerende direktør, Visma Dinero
  • Mette Østergaard, chefredaktør, Berlingske
  • Pia Olsen Dyhr, partiformand, SF

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
250 sider
Udg. dato:
06. nov. 2023

ISBN:
9788750065296
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
240 , 00 kr.
192 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04