IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Christian den 3. og kirken

Christian den 3. og kirken

I bogen behandles reformationskongen Christian d. 3's overvejelser om forholdet mellem stat og kirke og den fremgangsmåde, man fulgte, da den nye lutherske kirke skulle organiseres og administreres.

Martin Schwarz Lausten redegør for biskoppernes stiftsstyre, samarbejdet mellem dem og de kongelige lensmænd, for kongens udnævnelsespolitik, hans stilling til teologiske lærestridigheder, ligesom de kongelige rådgivere i disse sager beskrives. I bogens sidste kapitel undersøges forholdet mellem kongens 'politi' og den kirkelige disciplin.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
248 sider
Udg. dato:
20. dec. 2019

ISBN:
9788750052623
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10