IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
De fromme og jøderne

De fromme og jøderne

De fromme og jøderne gennemgår jødernes forhold i Danmark fra 1700-1760. Gennem undersøgelser af dagbøger, kirkebøger, breve til og fra kongen (eller hans ministerier) fremstiller forfatteren det syn, som den danske kirke og kongen som øverste verdslige myndighed havde på jøderne.

Tyske "jødemissionærers" forsøg på at omvende de danske jøder til kristendom skildres på grundlag af hidtil udtrykte dagbøger. Baggrunden for og motiverne til at mange jøder ønskede at konvertere til kristendommen samt holdninger hos nogle af tidens fremtrædende forfattere gennemgås.

Bogen kommer også ind på jødernes erhvervsmuligheder, der var stærkt begrænsede samt deres tro og levevis i forhold til dansk lovgivning – fx problemerne om jøders edsaflæggelse, ønsker om synagogebyggeri og rabbinernes ret til at bandlyse menighedens medlemmer.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
652 sider
Udg. dato:
20. dec. 2019

ISBN:
9788750052807
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
599 , 95 kr.
479 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.27.3