IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Den refleksive leder

Den refleksive leder

Den refleksive leder er en brugsbog, der giver dig praktisk inspirationtil at udvikle din ledelsespraksis. Den giver dig lejlighed tilat træde et skridt tilbage fra hverdagens gøremål og tænke overhvilken ledelse, der er behov for i din organisation lige nu.I bogen udfordrer forfatterne en række af de gængse »naturlige«forestillinger om mennesker og ledelse, fx »ledere skal vide mereend andre,« og »ledere har en faglig base, og det er vigtigt«.»Disse holdninger til ledelse er ret udbredte,« siger forfatterne,»ikke mindst fordi de jo ikke er helt forkerte. Som leder skal manvære opmærksom på, at man ikke ubevidst og ureflekteret ladersig opsluge i disse holdninger.«Bogens forfattere er dels inspirerede af deres ønske om at gøreop med disse »naturlige« ledelsesholdninger dels af ledelses- ogudviklingspraksis på en bred vifte af fagområder; fra proceskonsultationover teater, sport og psykologi til ingeniørvidenskab.Den refleksive leder giver dig mulighed for aktivt at reflektereover din ledelsespraksis. Bl.a. rummer bogen en række praktiskeøvelser, som kan hjælpe din refleksionsproces på vej.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
242 sider
Udg. dato:
10. aug. 2011

ISBN:
9788711405567
Fag: Ledelse Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.0