IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Forretningsplanen

Forretningsplanen

Forretningsplanen er et uundværligt værktøj på mange niveauer: Entreprenøren, der skal skaffe kapital til at starte en virksomhed, virksomhedsejeren, der skal låne for at ekspandere, mellemlederen, der skal have godkendt et nyt forretningsområde.

Den gode forretningsplan er en slags vejviser eller tjekliste, der dels hjælper til at få økonomisk og anden opbakning om aktiviteten, dels en liste med milepæle og mulige forhindringer, der kan navigeres efter under arbejdet med aktiviteten. Den gode forretningsplan er et værktøj til at analysere projektet og processen.

Linda A. Cyr er partner i Tapestry Networks, der er et netværk for de ledere, som sætter dagsordenen for økonomisk, social og organisatorisk forandring. Linda A. Cyr har som assisterende professor ved MIT Sloan School of Managment og ved Harvard Business School tilrettelagt kurser i ledelse og entreprenørskab for såvel MBA-studerende som ledere. Hun har forsket i, hvordan interne og eksterne netværk kan påvirke virksomheders økonomiske præstationer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
104 sider
Udg. dato:
11. dec. 2008

ISBN:
9788776644161
Fag: Strategi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Mikael Brødsgaard
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04