IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Fra folkestyre til markedsdemokrati

Fra folkestyre til markedsdemokrati

Fra folkestyre til markedsdemokrati beskriver de dybtgående ændr inger i dansk demokrati siden 1973.

Bogen giver indblik i, hvordan det danske demokrati de seneste årtier er blevet et ’markedsdemokrati’. Topstyrede og professionelle politiske partier, finansieret af staten, kappes ved hjælp af moderne markedsføringsmetoder om de stadig flere svingdørsvælgere. Statsapparatet er også blevet mere topstyret, og den offent- lige sektor efterligner private virksomheder. Borgeren omtales stadig oftere som bruger eller ‘kunde’. Velfærdsstaten er under globaliseringen på vej til at blive en økonomistyret konkurrencestat.

fra folkestyre til markedsdemokrati er en spændende og indimellem for- uroligende bog. Den behandler udviklingen i både medier, partier, folketing, regering, centraladministration, kommuner, domstole og kirke.

Det kræver både dyb indsigt og solidt overblik at komme så vidt omkring. Det har Tim Knudsen.

For bogen fra folkestyre til markedsdemokrati er Tim Knudsen tildelt Sven Henningsens Legat for årets populærvidenskabelige bog 2007.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
494 sider
Udg. dato:
15. maj 2020

ISBN:
9788750057222
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms