IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Inkluderende dagtilbudspædagogik

Inkluderende dagtilbudspædagogik

En grundbog

I mange dagtilbud handler arbejdet med inklusion om kulturforandringer, hvilket indebærer opgør med gamle vaner og individfokusering. Sådanne forandringsprocesser stiller store krav til hele den pædagogiske praksis og forudsætter, at vi indtager et helhedssyn, både i forhold til børnene i dagtilbuddet, men også i forhold til de mange pædagogiske tiltag, der igangsættes. Det vigtigste formål i arbejdet med inklusion i dagtilbud er at skabe øget kvalitet, der kan hjælpe med at sikre et solidt grundlag for alle børns trivsel og læring – både nu og på længere sigt.

Bogen er struktureret på baggrund af ’inklusionsblomsten’, som er en model, der kan bruges til at definere inklusionsbegrebet i en dagtilbudskontekst og til at skabe overblik over de forskellige perspektiver, der spiller ind på arbejdet mod et mere inkluderende dagtilbud.

Læs mere >

< Læs mindre

  Inkluderende dagtilbudspædagogik – en grundbog er en nuanceret grundbog og yderst relevant i forhold til pædagogisk studier, eks. Pædagoguddannelsen og diplomuddannelse.
  Tinne Randrup-Thomsen
  På lager
  232 sider
  Udg. dato:
  24. apr. 2014

  ISBN:
  9788750043720
  Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Inkluderende dagtilbudspædagogik – en grundbog er en nuanceret grundbog og yderst relevant i forhold til pædagogisk studier, eks. Pædagoguddannelsen og diplomuddannelse. Bogen er et ’must’ for pædagoger i dagtilbud, da den på bedste vis er med til at udvikle den inkluderende pædagogik og fagprofessionelle praksis, der finder sted i alle daginstitutioner. Dagtilbudsområdet og pædagoger har manglet denne bog – nu er den her endelig.
   Tinne Randrup-Thomsen
   Feltgruppe