IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Inkluderende dagtilbudspædagogik

Inkluderende dagtilbudspædagogik

En grundbog

I mange dagtilbud handler arbejdet med inklusion om kulturforandringer, hvilket indebærer opgør med gamle vaner og individfokusering. Sådanne forandringsprocesser stiller store krav til hele den pædagogiske praksis og forudsætter, at vi indtager et helhedssyn, både i forhold til børnene i dagtilbuddet, men også i forhold til de mange pædagogiske tiltag, der igangsættes. Det vigtigste formål i arbejdet med inklusion i dagtilbud er at skabe øget kvalitet, der kan hjælpe med at sikre et solidt grundlag for alle børns trivsel og læring – både nu og på længere sigt.

Bogen er struktureret på baggrund af ’inklusionsblomsten’, som er en model, der kan bruges til at definere inklusionsbegrebet i en dagtilbudskontekst og til at skabe overblik over de forskellige perspektiver, der spiller ind på arbejdet mod et mere inkluderende dagtilbud.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
232 sider
Udg. dato:
24. apr. 2014

ISBN:
9788750043720
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    ”Inkluderende dagtilbudspædagogik – en grundbog” er en nuanceret grundbog og yderst relevant i forhold til pædagogisk studier, eks. Pædagoguddannelsen og diplomuddannelse. Bogen er et ’must’ for pædagoger i dagtilbud, da den på bedste vis er med til at udvikle den inkluderende pædagogik og fagprofessionelle praksis, der finder sted i alle daginstitutioner. Dagtilbudsområdet og pædagoger har manglet denne bog – nu er den her endelig.
    * Individuelle anmeldere
    Feltgruppe