IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Kapitalfonde

Kapitalfonde

Rå pengemagt eller aktivt ejerskab

Kapitalfondene har lige siden deres indtog i Danmark været genstand for en ihærdig og følelsesladet debat. Mange holdninger har præget og præger stadig denne debat, fordi fondene er så store, og fordi de opkøb, de foretager, er så gigantiske.

Ekspert i kapitalfonde Robert Spliid beskriver fondenes arbejde og deres indflydelse og giver et unikt indblik i et fantastisk spændende kapitel i Danmarks finanshistorie. Han gennemgår, hvordan fondene via USA og Sverige kommer til Danmark, i første omgang som små private initiativer, og efter nogle år træder de store internationale fonde ind på scenen.

Robert Spliid har en analytisk og kritisk pen, men er aldrig forudindtaget. Han diskuterer kapitalfondenes magt og arbejdsmetoder og beskriver samtidig de kæmpe muligheder, som står åbne for de selskaber, der bliver opkøbt.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
424 sider
Udg. dato:
06. nov. 2019

ISBN:
9788750055464
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms